Café menukort:

Morgenmad (Fra kl. 10:00 til 11:30)


"Simpel morgen” 115.
Surdejsbolle. Økologisk pisket smør og comté ost.
Økologisk blødkogt æg (fra Feldskov have), cherrytomater med urter.
Skovens Juice m. æble, ingefær, gurkemeje og spirulina.


Surdejsbolle m. comté 55

Vaffel 95
m. vaniljefløde og årstidens sylt.

Økologisk yoghurt 75
Med hjemmelavet granola og årstidens sylt.

Lille yoghurt 55
m. årstidens sylt og hjemmelavet granola.

Smashed avokado toast 125
m. feta, syltede perleløg og chimichurri.

Pocheret æg + 25
Prosciutto + 25

Turkish eggs 140
Labneh, pocherede æg, marinerede grøntsager, brunet smør og svampe. Serveres med skovens surdejsbrød.

Egg Benedict 130
Hjemmebagt engelsk breakfast muffin, lufttørret skinke, pocheret æg og miso-æble cider hollandaise.

Tilkøb til morgenmad:

Tomatmarmelade m. Timian og rosmarin + 25
Prosciutto + 25
Hjemmelavet pålægschokolade + 25
Økologisk blødkogt æg fra Feldskov have + 25

Frokost: (Serveres fra 11:30 – 15.00)

Smashed avokado toast 125
m. feta, syltede perleløg og chimichurri.

Pocheret æg + 25
Prosciutto + 25

Hønsesalat 125
m. asparges, ærter, æbler,svampe og fritterede kapers og løg, serveret på skovens surdejsrugbrød.

Laks på skovens rugbrød 155
Koldrøget færøsk laks fra sommerlund Røgeri, skovens rugbrød, avokado, peberrodscreme, ramsløg/lemon creme og friterede løg.

Turkish eggs 140
Labneh, pocherede æg, marinerede grøntsager, svampe og brunet smør. Serveres med skovens surdejsbrød.

Egg Benedict 130
Hjemmebagt engelsk breakfast muffin, lufttørret skinke, pocheret æg og miso-æble cider hollandaise.

Brændte hvide asparges 155
m. syltede perleløg, ramsløg blade, forårsløg, syltede rabarber og æblecider hollandaise.

******