atelier skoven

Meisl Kvartet Det Magiske Biblotek

Caféens ejere er uddannede og aktive indenfor klassisk musik og dukketeater. Det skal kunne opleves i skoven. Vi gir lyd på events-siden og tilhørende sociale medier, når der er konkrete arrangementer.
Vi ønsker os jo en separat sal til hvor kunsten kan udfolde sig - men vi kan ikke vente til den renovering er udført, så inden længe annonceres arrangementer med musik og teater fx strygekvartet, dukketeater, skyggeteater mmm.

Måle Bagerbod som blev til Atelier Skoven…..

MÅLE BAGERBOD.

Sommeren 2015 besluttede 4 børn at lave en vejbod. Der skulle skaffes lommepenge til en tur til Paris.
“Mor, må vi ikke prøve at sælge dit morgenbrød, så laver vi en fin butik med brød, kager og kaffe”. Boden var i gang og både bagværk og kaffe fik straks fra starten et entusiastisk publikum.
Hele huset begyndte at lege bager-cafe og legen blev til Måle Bagerbod. Cafe Måle Bagerbod gik ud på at bage det allerbedste brød, udvikle kager der følger årstiderne og smager så det svimler. I huset, inde og ude kunne nydes eventyrlige serveringer.
Caféen fik så stor succes, at vi blev tvunget til at flytte.

BAGERBOD PÅ KAJEN 2021.

Foråret kom over os, bylivet åbnede på ny og livsglæden sprang ud på kajen i Kerteminde.
Vi forpagtede det år boden ved Fjord&Bælt og så frem til fra det lille hus at bidrage til en stemningsfuld sommer 2021 i Kerteminde – Det glædede os at bringe landsbyens livsglæde ind til sommerstaden.
Vi fik øje på den lille perle ved siden af Fjord og Bælt og kastede vores kærlighed på stedet. Vi ville fejre lyset, havet, foråret og sommeren, der følger lige efter. Havnens atmosfære skulle tilføjes et nyt element; I den sommer blandedes skumsprøjt, havglimt, kutternes tøffen og den salte vind – med duften af nybagt brød.

CAFE OG ATELIER I SKOVEN 2022

Vi rykkede til skovene omkring Sorø, hvor vi ser frem til atter at møde gamle gæster, såvel som nye. Traditionerne fra Måle Bagerbod bliver selvfølgelig videreført i nye skønne omgivelser. Det glæder os at vise vores nye café og restaurant frem.
Med eventyrlig hilsen atelier skoven.